Bericht schrijven >

Samen een bon gekregen voor een arrangement met onder andere een gezichtsbehandeling, massage en pedicure of manicure. Was erg leuk en gezellig. We hebben heerlijk kunnen ontspannen.

Yvonne & Wendy
Een goede behandeling duurt altijd te kort.
Het ontspannende effect was er voor de rest van de dag. Vereiste is wel dat je ook echt niets meer doet.
Heerlijk, Anja, dank je wel!

Liesbeth
Vorige week voor de eerste keer ook een voetmassage bijgeboekt. Wow, heerlijk, het is dat ik geen poes ben anders was ik gaan spinnen.
Zeer ontspannend, we houden het er zeker in. Zie al uit naar de volgende keer.

Willy
Vandaag tijdens mijn vaste gezichtsbehandeling de voetmassage er extra bij geboekt om te ervaren. En wat was ik aan ontspanning toe. Hoe snel had jij dat ook weer door Anja:"Doen we het dadelijk over hebben, nu even je mond houden Sylvia en ontspannen". Op dat moment begon je aan de voetmassage wat heerlijk was en voelde de ontspanning in mijn voeten schieten. Nou ik neem hem er voortaan bij! Voor die paar euro extra hoef je het zeker niet te laten en een extra verwenmomentje en ontspanning moet je jezelf gunnen om weer met extra energie verder te gaan. Dank je wel weer Anja, toppertje!

Sylvia
Lieve Anja,

Heerlijke gezichtsbehandeling gehad vandaag voor mijn bruiloft aanstaande donderdag. Ook heb je mijn nagels mooi gelakt. Je doet het heel fijn en ik raad je zeker aan andere mensen aan!

Bedankt en liefs,
Mariënne


Mariënne Veltman
Vandaag een hele fijne chocoladepakking en rugmassage met chocoladeolie gehad. Ben er weer van opgeknapt en heerlijk relaxt. Zeker aan te raden. Bedankt Anja, je bent een toppertje 👍😘

Corrie
Vandaag de honing Rugpakking en Rugmassage gehad. Heerlijk zowel de pakking honing/meloen en de honing tijdens de massage worden heerlijk warm op de rug aangebracht en daarna met warme doeken ook weer verwijderd. Zeker nu het kouder wordt is dit heerlijk ontspannend en echt een verwenmomentje voor jezelf. Anja legt precies uit wat ze doet, heeft echt een zesde zintuig voor je gemoedstoestand en speelt daar goed op in om je te laten ontspannen. Toppie!

Sylvia
Een heerlijke chocolade pakking gehad met daarna een chocolade massage. Zeer ontspannen. Ook de hoofdmassage. Zeer aan te bevelen na drukke dag of gewoon om je zelf tw verwennen��

Pamela de Hond
Heerlijk Zen ❤️. Net terug van mijn 6 wekelijkse schoonheidsbehandeling bij Vela Beauty & Care. Ik ga altijd voor de uitgebreide gezichtsbehandeling en kom echt helemaal ontspannen en rozig thuis. Bedankt Anja! De nieuwe hals en decolleté pakking is trouwens een aanrader! Neem ik er voortaan lekker extra bij:)

Sylvia Spruit
De handcreme met jasmijn is echt geweldig, trekt snel in en is heel lekker smeerbaar! Hij ruikt heerlijk fris, echt een weldaad voor de handen! Een aanrader!

Yvonne


Bericht schrijven >